div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Banner Saga’nın masaüstü oyunu Kickstarter hedefini ikiye katladı!

- Advertisement -

The Banner Saga: Warbands’in Kickstarter girişimi mutlu son ile neticelenmeyi garantiledi.

Indie oyun geliştiricisi Stoic ve masaüstü oyunları üreticisi MegaCon Games’in ortaklığında yaratılan ve Versus Evil tarafından dağıtılacak olan The Banner Saga: Warbands masaüstü oyunu 50.000$ hedef ile başladığı Kickstarter kampanyasının bitimine 21 gün kala hedefi ikiye katladı. Bu haber yazıldığı sırada rakam 93.000$ civarındaydı.

Elbette hedefler bittikçe yenileri başlıyor. Firmanın şimdiki hedefi 100.000$ ve buna ulaşırlarsa (akşama ulaşırlar) masaüstü oyunu setine 20 adet fıçı ekleyecekler. 125.000$ hedefinde ise kutu içeriğine 10 adet mini çadır eklenecek. Şimdilik en yüksek koyulmuş hedef 150.000$ ki ona da ulaşması pek zor gözükmüyor. Bu hedefe ulaşıldığında kutu içeriğine iki adet flama ve 3 adet favor token eklenecek.

Yapımcılardan MegaCon Games, oyunun stratejik derinliği ve karar verme mekanikleri konusunda hayli iddialı. The Banner Saga: Warbands’in 2016 yılı içinde satışa sunulması bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler