div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warcraft filmi için muhteşem teaser!

- Advertisement -

10 Haziran 2016’da bizlerle buluşacak olan Warcraft filmine ait yayınlanan teaser bizim gibi koca koca adamları salya torbası haline getirdi!

Sadece 15 saniyelik bir teaser’da ne kadar fazla şeyden bahsedebilirsiniz? Eğer filmin yönetmeni Duncan Jones ise her şey mümkün. Daha önce Moon ve Source Code gibi son derece derin ve başarılı iki filme imza atan, son derece iyi eleştiriler alan yönetmenin Warcraft’ın başında olması iki taraf için de büyük fırsat.

Diğer taraftan Duncan Jones’un David Bowie’nin oğlu olduğunu ve aynı zamanda iyi bir World of Warcraft oyuncusu olduğunu da hatırlatalım, daha önceki filmlerinde olduğu gibi yaptığı işe sevgi katacağına, sizin de bunu hissedebileceğinize eminim.

Teaser’da Stormwind’in girişinin birebir olarak, en ufak detayına kadar modellendiğini görebilirsiniz. Üstelik ekranda 2cm’lik bir yer kaplasa da teaser’da bir Harvester görmeniz bile mümkün.

Benim kişisel beklentim bu filmin, veya film serisinin en az Lord of the Rings kadar ses getireceği yönünde, bakalım nasıl olacak?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler