div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

NVIDIA’dan tam oyun performansı için sürücü güncellemeleri

- Advertisement -

Son yıllarda inanılmaz bir dönüşüm geçiren oyun sektörü, en hızlı büyüyen sektörlerden biri olmayı başardı. 2019’da dünyada 150 milyar dolar, Türkiye’de ise 1 milyar dolar seviyelerinde pazar hacmine sahip olan sektör, her geçen gün yenilenerek gelişmeye devam ediyor. Donanım üreticileri ise bu oyunları yüksek performans ile destekleyebilmek için sadece ürettikleri donanım ürünlerine bağlı kalmıyor. Dünyanın en büyük donanım üreticilerinden olan NVIDIA, her büyük oyun için düzenli olarak sunduğu yazılım güncellemeleriyle ürünlerinin performansını her zaman maksimum seviyede tutmaya çalışıyor.

Güncellemelerle 252 oyuna ve ek pakete destek

Sürücü güncellemelerinin ekran kartlarına yol gösteren bir araç gibi çalıştığını ve kartları yeni çıkan oyunların teknolojisine göre güncelleyerek her zaman yüksek performans sunmayı hedeflediklerini vurgulayan NVIDIA Türkiye sorumlusu Can Us, son 5 yıl içinde bunu sağlamak için tam 108 sürücü güncellemesi yayınlayarak 252 oyuna ve ek pakete destek sunduklarını belirtti.

“Dönemin oyun teknolojisine göre üretilen ekran kartları, oyun alanında yeni teknolojiler ve oyun grafikleri geliştikçe performans açısından yetersiz kalabiliyor. Yayınladığımız güncellemeler ile ekran kartlarımızı son oyun teknolojilerine göre optimize ederek bu oyunların grafiklerine uyumlu hale getiriyoruz. “Frames Win Games” sloganıyla ürettiğimiz ekran kartlarını sürücü güncellemeleriyle destekleyerek kartların her daim maksimum FPS değeri sunduğundan emin oluyoruz. Bu sayede oyuncuların rekabette hiçbir zaman geri kalmamasını sağlamayı hedefliyoruz.”

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler