div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

2015 yılı şampiyonu Dark Passage’ı mağlup et, oyun PC’si senin olsun!

- Advertisement -

ASUS ve NVIDIA tüm oyunseverleri 2015 Yılı TBF Şampiyonu Dark Passage oyuncularıyla bir araya gelmek için 20 Ağustos 2015 Perşembe günü saat 16.00-18.00 arasında Vatan Bilgisayar Topkapı mağazasına bekliyor. Etkinlikte oyunseverler Dark Passage oyuncularıyla League of Legends’da karşı karşıya gelecek, galip gelen oyuncu ASUS-NVIDIA Oyun PC’sini kazanacak. Ayrıca şampiyon takımla fotoğraf çekilme ve imza alma imkanı da bu etkinlikte olacak. Yeni bir ürününün de tanıtılacağı etkinlikte katılımcılar ASUS ve NVIDIA’dan çeşitli sürprizleri kazanma şansına da sahip olacaklar.

Oyuncular, etkinlikte Dark Passage League of Legends oyuncularına karşı 1’e 1 yapacakları maçlar için ön kayıt yaptıracaklar. Saat 16.00-18.00 arasında yapılacak maçlar için http://tab.fo/ASUSNVDP adresi üzerinden ön kayıt yapabilirsiniz. Maçlar DP oyuncuları ile rasgele seçilecek kayıtlılar arasında yapılacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler