div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ArcheAge’e güncelleme!

- Advertisement -

Batı pazarındaki yayıncısı Trion Worlds ArcheAge’i ilk kez duyurduğunda MMO sektöründe ciddi bir yankı uyandırmıştı. Oyun açık dünya sistemi ve zengin crafting içeriğiyle tüm dünyanın dikkatini çekebilmeyi başarmıştı. ArcheAge en sonunda batı pazarına sağlam bir giriş yapmayı başardı. Steam’de çok kısa bir sürede en çok oynanan MMORPG oyunları arasındaki yerini aldı.

Yayıncı trion Worlds oyun piyasaya çıktığından bu yana ArcheAge için her zaman gerek olumlu gerekse olumsuz önerileri dikkate aldı, itinayla inceledi. İşte oyuncuların istekleri üzerine gelecek olan Ağustos güncellemesini de bunun bir göstergesi adeta. Öncelikle çok büyük bir güncellemenin olmadığını ve oyuna yeni herhangi bir içerik getirmediğini belirtelim. Yalnızca bazı teknik konularda yaşanan gelişmeler mevcut. Bu güncellemenin en büyük özelliği oyundaki drop oranının geliştirilecek olması. Böylece oyuncular daha iyi, daha istikrarlı drop oranlarıyla oyuna devam edecekler ve yapımcı ekip bu konunun daha fazla geliştirilmesine önem veriyor. Bunun dışında son iki haftada hack ve bot nedeniyle oyundan ihraç edilenlerin sayısının %300 arttığı bildirildi. Yani anlayacağınız o ki Trion Worlds hilecilere karşı büyük bir savaş açtı. Güncellemeyi Ağustos ayında görebileceğinizi bir kez daha hatırlatalım.

ArcheAge-Picture-of-the-Day-52

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler