div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Combat Arms’ın en büyük güncellemesi hazır!

- Advertisement -

Nexon Europe başarılı online FPS oyunu Combat Arms’a bugüne kadar görülen en büyük güncellemeyi getirerek oyunculara daha fazla aksiyon ve heyecan vaat ediyor. Güncellemenin adı WAR.

Combat Arms kullanıcıları WAR’daki iki yeni güncellemeden Master Gunner (Harekat Subayı) ve Treasure Ship (Hazine Gemisi) güncellemelerine şu anda ulaşabiliyorlar. Master Gunner iki yeni silah modifikasyon kategorisi ve birçok yeni değişiklikle oyuncuların silahlarını kapıp onlara yeni özellikler katmalarını ve çatışmalarda daha ölümcül darbeler indirmelerini sağlıyor.

Treasure Ship ise oyuncuların Master Gunner güncellemesinden alacakları yeni ve gelişmiş cephanelerini test edebilecekleri yeni bir çarpışma alanı. Treasure Ship, oyuncuların gemide fırtına gibi esmelerini ve stratejik avantaj elde etmek için gemideki konteynerleri kullanmalarını sağlıyor.

Oyuncuların rakipleri karşısındaki performanslarını ölçebilmesini sağlayan oyun içi derecelendirme sistemi Aim High ise eylül ayı sonlarında kullanıcılara açılacak. Aim High, oyunculara, sezon sıralamalarında büyük ödüller kazanma fırsatı veriyor. Sezon sonunda belli bir sıralamaya erişen oyuncular çeşitli ödüller kazanıyor.

Yeni WAR içerikleriyle oyuncular bundan daha fazla güncellemeye de kavuşacak.

21503944462_7e9fb35aa1_o

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler