div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Devilian Güney Kore’de kepenkleri indiriyor!

- Advertisement -

Devilian Online Avrupalı oyuncular tarafından heyecanla bekleniyor. Kaliteli bir hack & slash oyununun eksikliğini çeken oyuncular için Devilian Online bulunmaz bir nimet olabilir.

Ancak geçtiğimiz gün Uzakdoğu’dan Devilian Online için Avrupalı oyuncuları endişelendiren bir haber geldi. Yapımı Ginno Games ve oyunun Güney Kore yayıncısı HanGame oyunun bu bölgede yer alan versiyonunun henüz belirsiz bir zaman aralığında kapandığını açıkladı. Ancak bu sürenin çok da uzamayacağını tahmin ediyoruz. Edinien bilgilere göre yayıncı firmanın, oyunla ilgili olarak istekleri sürekli büyüdü ve bu da yapımcı ve yayıncı firmayı anlaşmazlığa düşürdü. Şimdi ise Yapımcı Ginno Games, bu bölgede Devilian Online için yeni bir yayıncı firma arıyor.

Avrupalı oyuncuları endişelendiren bu haber üzerine Devilian Online’ın Avrupa yayıncısı Trion Worlds, bu olayın Avrupa versiyonuna hiçbir etki etmeyeceğini, zaten oyunun daha pek çok bölgede oynanabilir olduğunu açıkladı.

wallpaper_1280x800_07

Haberler

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler