div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warframe’den bıyıklı etkinlik!

- Advertisement -

MMO sektöründeki en iyi co-op oyunlarından biri olan Warframe, oyunun ismiyle aynı olan teknolojik zırhları giyerek arkadaşlarımızla beraber düşmanlarımızla savaşıyoruz. Her birinin apayrı yeteneği ve görünümü olan bu zırhlar oyunun en önemli ve en sevilen parçaları elbette.

Yapımcı ekip Digital Extreme bu nedenle zaman zaman bu zırhların görünüşleriyle ilgili etkinlikler gerçekleştiriyor. Ülkemizde çok da bilindiğini sanmadığım Movember etkinliği, Warframe’de gerçekleştirilen etkinlikler ile kutlayacak.

Öncelikle Movember’ın ne olduğundan bahsedeyim. Movember İngilizce’deki mustache (bıyık) ve November (Kasım) kelimelerin birleşiminden oluşuyor ve Kasım ayında bıyık bırakma etkinliği olarak geçiyor. Tabi temel amaç bu değil, erkek sağlığına dikkat çekmek olarak geçiyor.

Warframe’de Kasım ayına girdiğimiz şu günlerde Movember faaliyetlerinden geri kalmadı ve Kasım ayı boyunca oyunda bıyıklı miğferlere sahip Warframe’ler görmek mümkün olacak. Oyuncular oyuna herhangi bir platformdan girip The Dastard’a erişim sağladığında beş farlı bıyıktan birini kullanabilecekler. Bunun dışında daha farklı bıyıklar elde edebilmek için ise bir hayır kurumu olan Movember’a farklı miktarlarda bağışlar yapmanız gerekecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler