div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

PUBG mayıs ayında çevrimiçi etkinlik düzenleyecek

- Advertisement -

PGS Berlin’in COVID-19 virüsü nedeniyle iptal edilmesiyle PUBG Corporation PUBG Continental Series Europe Charity Showdown’u düzenleyeceğini duyurdu.

Etkinlik, EMEA bölgesinin en iyi taraflarının birbirleriyle karşılaşacağı üç PUBG Continental Series çevrimiçi etkinliğinin ilki olacak. PUBG Continental Series Europe Charity Showdown 15 Mayıs‘ta başlayacak ve takımlar, 100.000 ABD doları tutarındaki ödül için yarışacak. PUBG ayrıca kazanan takım tarafından seçilecek bir hayır kurumuna 100.000 ABD doları daha bağışlayacak. Bu açık eleme turnuvasına EMEA bölgesinden herhangi bir takım katılabilir ve bölgeler MEA, Doğu Avrupa ve Batı Avrupa olarak belirlendi. Takımlar 1 Mayıs’a kadar pubgesports.eu adresini ziyaret ederek kaydolabilirler.

PUBG Continental Series öncesinde PUBG, yıldız kadroları olan FaZe Clan, Team Liquid, Natus Vincere, TSM, ENCE ve Raise Your Edge Gaming‘in üç etkinlikte yer alacağını duyurdu. PGS Berlin: Avrupa Elemeleri finallerindeki başarılı performanslarından sonra WTSG, Northern Lights Team, Adepts, Tornado Energy ve Omaken Sports, PUBG Continental Series Europe Charity Showdown’a davet edildi. Bu kadrolara, 15-17 Mayıs tarihleri arasında açık elemelerden, grup aşamalarında mücadele edecek 13 takım katılacak ve en iyi performansı gösteren 16 takım, 29-31 Mayıs tarihlerinde finallere yükselecek. Bu mücadeleleri takip etmek isteyenler twitch.tv/playbattlegrounds adresinden etkinliği canlı olarak takip edebilecekler.

PGS Berlin’in iptal kararına rağmen PUBG, kadrolara olan finansal taahhütlerini yerine getiriyor ve PGS Berlin: Avrupa Elemeleri finallerinden yükselen altı takımı 20.000 ABD doları ile ödüllendiriyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler