div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

1 milyon dolar ödüllü Call of Duty: Mobile turnuvası

- Advertisement -

 Sony Mobile işbirliğiyle gerçekleştirilecek Call of Duty: Mobile espor turnuvası 30 Nisan’da online olarak başlıyor.

Activision Sony Mobile Communications Inc. (“Sony Mobile”) işbirliğiyle, Sony sponsorluğunda Call of Duty: Mobile World Championship 2020 Turnuvasının 30 Nisan’da başlayacağını duyurdu. Katılım koşullarını karşılayan, veteran veya üstü Multiplayer derecesine sahip Call of Duty: Mobile oyuncuları, turnuvada mücadele edip özel Call of Duty: Mobile espor görsel ürünleri ve para ödüllerinin sahibi olma şansı yakalayacak. Turnuvada, Sony Mobile sponsorluğunda toplamda 1 milyon doları aşkın ödül sahiplerini bulacak.

Bu turnuvasını düzenleyecek olmaktan heyecan duyduklarını ifade eden Activision Mobil Başkan Yardımcısı Chris Plummer, şunları söyledi: “Oyuncuların favorisi Ranked Play’deki en son gelişme olan bu turnuva formatı, Call of Duty: Mobile oyuncularına dünyanın her yerinden oyunculara karşı mücadele ederek para ve ödül kazanma fırsatı sunuyor.”

İşbirliği kapsamında, Sony’nin Xperia 1 II (Mark two) modeli Call of Duty: Mobile oyunu için optimize edildi.

Dünyanın birçok ülkesinde 30 Nisan’da başlayacak olan Call of Duty: Mobile World Championship 2020 Turnuvası hakkında daha fazla bilgi için callofduty.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler