div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Watch Dogs film festivali katılımcılarına Aral’dan ödül!

- Advertisement -

Türkiye katılımcılarına Aral’dan ödül!

Ubisoft tarafından düzenlenen Watch_Dogs Film Festivali’nin Türkiye katılımcıları arasından seçilecek ilk üç kişiye Aral ödül veriyor.
Ubisoft ünlü Watch_Dogs® serisinin yeni oyunu için geri saymaya devam ederken 15 Ekim’den 15 Kasım’a kadar sürecek olan ilk Watch Dogs® 2 film festivalini duyurdu.

Katılımcılar “bilgisayar korsanlığı kahramanları” temasını kullanarak yaratıcı vizyonlarını ve benzersiz yorumlarını sergileyebilecekler. Watch Dogs 2 Film Festivali sadece tüm yetişkinlerin katılabileceği bir kısa film yarışması değil, katılımcılar ayrıca en sevdikleri videoları paylaşıp oylayabilecek ve fantastik ödüller kazanma şansına sahip olabilecekler.

Aral tarafından Türkiye katılımcıları arasından seçilecek en iyi kısa filmi çeken 1.2. ve 3. kişilere uluslararası ödüllerden ayrı olarak çeşitli ödüller verilecek. Yarışmanın bitiş tarihi 15 Kasım’dır. Katılmak için:
Adım 1: Videonuzu yaratın
Adım 2: Watch_Dogs Film Festivali web sayfasına yükleyin ve her yerde paylaşın!

Ödüller şu şekilde;

1.’ye: Hoodie
Oyun + Steelbook
Razer Kulaklık
Wrench Figür

2.’ye: Hoodie
Wrench Figür

- Advertisement -

3.’ye:
Wrench Figür

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler