div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

YıldızCON’un bu seneki teması Star Wars!

- Advertisement -

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantastik Kurgu kulübü YıldızBKFK her sene geleneksel olarak düzenlediği YıldızCON’un detaylarını duyurdu.

Bu sene 6.sı gerçekleştirilen YıldızCON için seçmiş oldukları tema STAR WARS. Tabii ki Star Wars dediğimiz zaman aklımıza birçok içerik geliyor.

Bu sene YıldızCON’daki aktiviteler düşünülürken her kesimden olan katılımcı düşünülmüş. Etkinlikte birbirinden eğlenceli FRP’ler, Kutu oyunları, Magic The Gathering, YU-GI-OH! turnuvaları ve 2 ayrı günde oynatılacak olan 2 ayrı LARP dışında Türkiye Savaş Oyunları Topluluğu TÜSOT ekibi ile X-Wing the Miniature Game senaryolu oyunlarına, Warhammer: Age of Sigmar tanıtım oyunlarına da katılma şansınız olacak. Ayrıca etkinlik alanına kurulan dijital oyun standında XBOX ve PC platformlarında eski ve yeni STAR WARS oyunlarını oynama şansınız arkadaşlarınızla birlikte co-op veya hero battle modunda BATTLEFRONT oynama fırsatınız olacak. Aynı zamanda PS1 ve Atari makinelerde retro oyunları da bulabileceğiz. Bunların dışında etkinlik alanında Treasure Hunt, Pop Quiz ve birçok sürpriz aktivite etkinlikte bizleri bekliyor olacak.

Elbette etkinliğin ilk gününün sona ermesi eğlencenin sona erdiği anlamına gelmiyor. Cumartesi gecesi etkinlik çıkışında sürpriz çekilişli bir kostümlü after party olacak.

Etkinlik 18-19 Mart 2017 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde gerçekleşecek.
Güç Sizinle olsun!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler