div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yu-Gi-Oh! Master Duel’in yeni etkinliği başladı!

- Advertisement -

Konami Digital Entertainment, Inc. (KONAMI), popüler dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL oyuncularını N and R Rarity Festivali’ne davet ediyor.

UR ve SR kartlar bu festivalde Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL‘deki tek güçlü kozlarınız değil. N and R Rarity Festivalinde Düellocular, Normal ve Rare kartların gerçek potansiyelini ortaya çıkarma şansına sahip. Etkinliğe özel Forbidden/Limited List (Yasak/Sınırlı Liste), Düellocuların Ana Destelerini ve Ekstra Destelerini yalnızca Normal ve Rare kartları kullanarak oluşturmalarına izin veriyor. Artık sıradan kartların birlikte çalışarak yıkıcı, Düello Kazandıran Desteler oluşturabileceğini göstermenin zamanı geldi!

N and R Rarity Festivaline giren düellocular Madalya kazanmak için yarışıyor ve bu Madalyalar özel ödüllerin kilidini açıyor. Oyuncular kazansa da kaybetse de Madalya elde edecekler ama bunun için mutlaka Düelloyu bitirmeleri gerekecek.

N and R Rarity Festivali an itibarıyla başladı. Daha fazla bilgi için oyun içi bilgilendirmelere göz atabilirsiniz.

Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, sevilen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun (TCG) dijital versiyonu. 4K çözünürlükte Düellolar, toplanacak 10.000’den fazla kart*, tek oyunculu Solo Mod, çevrimiçi Düellolar, turnuvalar, etkinlikler ve çok daha fazlası bu oyunda sizlerle.

Şimdiye kadar 20 milyondan fazla indirilen Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, bu başarısıyla Yu-Gi-Oh! TCG’nin en kapsamlı dijital deneyimi olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

- Advertisement -

Bu eğlenceli deneyim, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Nintendo Switch, iOS ve Android’de ücretsiz.

Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 9 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyunseverin beğenisini kazanmaya devam ediyor

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler