div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

JJ Abrams oyun sektörüne girsin ister misiniz?

- Advertisement -

Bir tarafta Star Wars, Star Trek ve Lost gibi yapımların yönetmeni JJ Abrams, diğer tarafta ise Infinity Blade ve Shadow Complex geliştiricisi Chair. Artık birlikte yürüyorlar, çünkü yeni Spyjinx adlı oyun için stratejik bir ortaklık kurdular. Oyun casusluk dolu bir dünyada geçiyor. Şimdilik hakkında fazla detay paylaşılmayan oyunu 2016’da beta sürecinde oynayabiliyor olacağız gibi.

Bu ortaklığı neye borçluyuz derseniz, JJ Abrams’ın çocuklarının Infinity Blade tutkusu diyebiliriz. Bir şekilde sevgili yönetmenimizin aklını çelmeyi başarmışlar ve şimdi de bu ortaklığın teknolojik anlamda çok daha geniş bir temele yayılacağından bahsediyorlar. Abrams’ın bunlara ek olarak film yapımı ile uğraşan Bad Robot adında bir firması da var bildiğiniz gibi.

Oyun Unreal Engine’de hazırlanırken gözüken o ki Epic Games de bu sürece öyle veya böyle dahil oluyor gibi. Bakalım bu ortaklık neler getirecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler