div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL Şubat (#288) sayısı bayilerde!

- Advertisement -

Derginiz LEVEL, yine bomba gibi bir sayıyla ve yanında PUBG Yemek Kitapçığı hediyesiyle, tüm Türkiye’de bayilerde.

Bu ayın kapağı, daha şimdiden ertelemeler ve belirsizliklerle büyük soru işaretleri yaratan 2021 oyunları. Özay Şen de bu şartlar altında ince eleyip sık dokuyarak size 12 sayfalık kocaman bir dosya konusu hazırladı. Bakalım yine pandemi gölgesi altında geçmesi beklenen 2021 yılında hangi oyunları oynayacağız?

PUBG Yemek Kitapçığı Hediye!
Ayın büyük sürprizi elbette bir kısmı çok sevdiğiniz influencerların, bir kısmı da sizlerin katkılarıyla hazırlanan PUBG Yemek Kitapçığı. 32 sayfalık bu eki oluştururken çok keyif aldık, yemeklerin tadı da damağımızda kaldı. “Winner Winner Chicken Dinner!” demekle kalmayalım, malzemelerimizi ve kitapçığımızı alıp mutfağa koşalım!

Ayrıca çoğumuzun beklediğinden daha iyi çıkan Hitman III‘ün sekiz sayfalık incelemesi, Airborne Kingdom ve Haven gibi onlarca inceleme, Deathloop ve Elite Dangerous Odyssey ilk bakışları ve nicesi de derginizde sizi bekliyor.

Bu ayın posterleri ise adeta All-Star takımı hüviyetinde. Şahane bir PUBG posteri ve Hitman III yanında, uzun süredir çok istediğiniz Uncharted 4 ve The Elder Scrolls: Skyrim posterleri de derginizle beraber hediye.

N11 mağazamızdan satın almak için: https://urun.n11.com/dergiler/level-dergisi-subat-sayisi-P198193768

LEVEL Şubat içeriğini aşağıda görebilirsiniz.

- Advertisement -

LEVEL Dergi İçeriği

#288

İLK BAKIŞ
Deathloop
Elite Dangerous: Odyssey
Iron Conflict
Realpolitiks II
Everspace 2
Phasmophobia
The Binding of Isaac: Repentance


DOSYA KONUSU

2021’in Oyunları
2021’in Film ve Dizileri


İNCELEME

Hitman III
Haven
Airborne Kingdom
Super Meat Boy Forever
Gears 5: Hivebusters
Five Dates
Sword of the Necromancer
Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues
MXGP 2020
Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition
Just Dance 2021
Bridge Constructor: The Walking Dead
Lair of the Clockwork God
Collection of Saga: Final Fantasy Legend
Professional Farmer: Cattle & Crops
Override 2: Super Mech League
Yaga
Spirit of the North: Enhanced Edition
Calico
Dreadlands
The Signifier
PixelJunk Eden 2
Fitness Boxing 2
Combat Mission: Black Sea
Morkredd
ICBM
Tetris Effect: Connected
Arkanoid vs. Space Invaders
Basketball Arena
Warp Drive
Alba: A Wildlife Adventure
Gordon Ramsay: Chef Blast

AYRICA
Board Game Talk
Cosplay Republic
Donanım İncelemeleri
Figürcünün Seyir Defteri
Hala Oynanır Mı? – Bioshock (Yeni)
Kare
Kültür Sanat
Mobil İncelemeler
Online
Otaku chan!
PhD

POSTERLER
PUBG
The Elder Scrolls: Skyrim
..
Uncharted 4
Hitman III


Haberler

54 YORUMLAR

  1. Değerli Level ekibi, bu ay Skyrim posteri verdiğiniz için size çoook teşekkür ederim. Siz okurlarınıza değer verip isteklerini gerçekleştiren harika bir ekip olduğunuzu sürekli gösteriyorsunuz. Size tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Gönlümüzü yine fethettiniz.

  2. Resident Evil Village posteri ne zaman vereceksiniz? Uygun görselleri de var. Ayrıca başka Resident Evil oyunu posteri bulamıyorum 2 Remake dışında, yardımcı olabilir misiniz?

  3. Posterler ve kitapçık çok iyi gözüküyor, içeriğin iyi olduğundan şüphem yok zaten. Zamlanmasını dert etmediğim tek ürün olabilir.

  4. Mayıs ayında virüs dolayısıyla sayıyı dijital yayınlamıştınız, half life alyx posteri için çok heyecanlanmıştım ben oysaki. Başka bir sayıda tekrar inceleyip posterini verme olasılığınız varmı acaba?

  5. Abi marvels avengers a gelecek hawkeye karakterini birdahaki dergide kısa bir şekilde inceleyebilirmisiniz acaba?çok mutlu olurum.bide hala oynanırmı kısmı güzel olmuş ?

  6. Ben ilk defa bu ay level dergisi aldım ve çok memnun kaldım posterler beklediğimden büyüktü teşekkürler önümüzdeki aya rdr2 posteri geleme şansı var mı cidden güzle olabilir

  7. Öncelikle merhaba sizi yaklaşık 5 aydır takip ediyorum çok sevdiğim bir seri olan devil may cry serisinin posterini kaçırdım special edition özel vergil temalı bir poster hazırlayabilir misiniz?

  8. Tuna abim ayrılmış kendi kararınca saygı duyuyorum ama yazılarını dergide artık göremeyecek olmak beni çok üzdü umarım hayatını güzel geçirir hem Tuna abim hemde Level ekibi. Saygılar..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler