div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Push Me Pull You ile güreş başlasın!

- Advertisement -

En son GDC’de duyumlarını aldığımız Push Me Pull You oyunu, geliştirici House House’ın katkılarıyla artık çok daha iddialı!

Oyun çok enteresan bir korku şöleni aslında. Komik görünümlü ve birbirine bağlı insan solucanlar birbirleriyle didişip duruyorlar. Bu aynı zamanda bir top oyunu ve iki oyuncu tarafından oynanabiliyor. Fırıl fırıl dönen bu sevimli insan solucanlarla beraber girdap da başlıyor. Oyundaki bu garip solucan yaratığın başında ve sonunda bir kafa ve kollar olmak üzere iki kısmı bulunuyor. Aslında bir tenis oyunu gibi, kort var ve iki ayrı insan/solucan şeklindeki yaratık topu kendi tarafında tutmaya çalışıyorlar.

Oyuna yenilikler ekleneceğini de belirtelim. Mesela, her iki takımın kendine ait bir topu bulunurken diğer takımın topunu çemberin dışına çıkarmaya çalışıyor olacaklar. Bu özelliğe Knockout adı verilirken bir diğer özellik ise karakter tasarımları ile ilgili olacak. Bu özelliği biraz Noby Noby Boy’dan alıntı gibi düşünebilirsiniz. Burada ise oyuncular rekabeti dışarıdan bir gözle izlerken eleştiriyor olacaklar.

Oyunun kontrol opsiyonları oldukça geniş ve 1-4 arası kişiyle oynanabilir durumda. Kontrol şemasını oldukça basit tasarlamışlar, bu sayede oyuncular gamepad’in her iki bölmesini de kullanabiliyorlar bu da oldukça eğlenceli bir hal alıyor çünkü hem oyun içerisinde hem de ekran karşısında kendinizi arkadaşınızla güreşir pozisyonda buluyorsunuz.

Şimdilerde oyun PS4 tarafından onaylanma aşamasında, bu da House House direktörü Michael McMaster için oldukça gururlandırıcı olsa gerek.

2016’dan itibaren PS4, PC, Mac ve Linux için “Push Me Pull You” oyununa ulaşabiliyor olacağız.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler