div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Skyrim’de Oblivion şehirleri!

- Advertisement -

Oblivion’ın neredeyse on yaşına gireceğine inanmak ne kadar zor değil mi, tıpkı Skyrim’in piyasaya çıkmasının üzerinden neredeyse beş sene geçtiğine inanmak gibi.

Pek çok Elder Scrolls tutkununun en azından oyunun geçtiği mekanların çeşitliliği anlamında ilk sıraya koyduğu Oblivion şehirleri bu aralar Skyrim’de boy göstermeye başladı. Adını söylemenin oyunu modlamak kadar zor olduğu bu çalışmanın adı Skyblivion! Şimdilik Shivering Isles ve Cyrodiil’i tamamen eklemeyi hedefleyen, ayrıca pek çok Oblivion görevini Skyrim altına ekleyen modun kapasitesi konusunda diyebileceklerimiz ise aşağıda izleyebileceğiniz 43 dakikalık videoda saklı, muazzam. Water’s Edge, Imperial City gibi pek çok tanıdık mekana denk gelmeniz mümkün.

Bununla birlikte Morrowind’i yeni oyun motoruyla bizlere sunan Skywind modunu da hatırlatmakta fayda var, belki bir gün tüm Elder Scrolls oyunlarının adım attığı mekanları tek bir haritada görmek mümkün olur, ne dersiniz?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler