div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Total War: Warhammer ile 17 dakika!

- Advertisement -

Bu haberi yazmadan önce Total War serisinin düşüşe geçip geçmediği, kendini tekrar edip etmediği sorularına cevap aradım aslında.

Neticede oyunun kalitesini koruduğu ama “günümüze yaklaşmak ile yaklaşmamak arasında” kendisini uzun süredir tekrar edip durduğu düşüncesi ağır bastı. Bu açıdan bakarsak, hem Creative Assembly, hem de THQ dağıldığından beri küçük indie geliştiricilerden Taşköprü Kebabı Sevenler derneğine kadar isteyen herkese Warhammer ve Warhammer 40K lisansı dağıtan Games Workshop’un işbirliğine son zamanların en iyi hamlelerinden biri diyebiliriz.

Total War serisinin yaratıcısı Creative Assembly şu anda 4 farklı oyunla uğraşıyor aslında. Bunlar Total War: Warhammer, online ağırlıklı Total War: Arena, özellikle tabletler için geliştirilen Total War Battles: Kingdom ve Halo Wars 2.

Creative Assembly’den gelen son video oyunun senaryo oynanışına ait 17 dakikalık bir oynanış videosu, bakalım artwork’lerde gözüktüğü kadar iyi mi oyun?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler