LEVEL #229 – Şubat 2016 sayısı, 1 Şubat Pazartesi günü tüm Türkiye’de bayilerde…
LEVEL bu ay yeni tasarımı ve yeni içeriği ile sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Ertekin Bayındır’ın oyunlar hakkında merak ettiğiniz soruları yanıtladığı Sorgu & Sual, Paralel Evren ve Alt Evren’in mahareti ile sizlere ulaşan Çizgi Roman sayfaları, Ceyda Doğan Karaş’ın kaleminden Cosplay Republic, Tolga Yüksel’in sizi bir topun peşinden koşturan oyunlar hakkında karalığı LEVEL Spor Departmanı, Shotgun’a kafa uzatan yazarımız Enes Özdemir’den CS:GO, HsTurkiye’nin katkılarıyla sizlerle buluşan Hearthstone sayfaları ve nihayet Merve Çay’ın kaleme aldığı ve manga/anime dünyasının nabzını tutan Otaku-chan!
Ayrıca bu ay sizden gelen incelemeleri de yayınlamaya başlıyoruz ve ayın en güzel incelemesini yazan okurumuza da Aral‘ın katkılarıyla StarCraft II: Legacy of the Void hediyemiz var. Tabi daha önce duyurduğumuz gibi ayın en güzel mektubunu gönderen okurumuzu da unutmadık ve kendisine yine Aral‘ın katkılarıyla NBA 2K16 hediye ettik. Her iki yazıyı da derginizde okuyabilirsiniz, ayrıca hem mektup, hem de incelemelerinizi bekliyoruz!
Üstelik tüm bu sayfaların yanında LEVEL, artık yepyeni tasarımıyla sizlere ulaşacak. Emre’nin tamamen baştan tasarladığı sayfalara biz bayıldık, sizin de çok seveceğinizi düşünüyoruz.
Bu ay sürprizler saymakla bitmez demiştik, tam 34 sayfalık Heroes of the Storm ve Hearthstone kitapçığı da hediyemiz! Bu oyunlara yeni başlıyorsanız veya oynamakta olup bizim fikirlerimizi merak ediyorsanız, yazdıklarımıza göz atmanızı tavsiye ediyoruz.
Hala bitmedi; Legend Online, Kıyamet Savaşçıları ve Zula‘da kullabileceğiniz 65TL değerindeki promo kodu da Game Sultan’ın aracılığı ile sizlerin olacak.
İlk Bakış
Mirror’s Edge: Catalyst
Call to Arms (Test)
Dark Souls III
Dosya Konusu
Homefront: The Revolution
VR Dosyası
League of Legends
İnceleme
Homeworld: Deserts of Kharak
Assassin’s Creed Chronicles: India
Blade & Soul
Darkest Dungeon
World of Tanks (PS4)
Divinity: Original Sin – Enhanced Edition
INFRA
Dragon’s Dogma: Dark Arisen (PC)
Tharsis
Resident Evil: Zero HD
FIM Speedway Grand Prix 15
Punch Club
Amplitude
Underrail
YENİ BÖLÜMLER
Otaku-chan!
Counter-Strike: Global Offensive
Cosplay Republic
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Mercek Altında
Okur İncelemesi
Online
Sorgu & Sual
Spor Departmanı
KİTAPÇIK
Heroes of the Storm
Hearthstone: Heroes of Warcraft
POSTERLER
Homefront: The Revolution
Far Cry: Primal
Derginin iç tasarımı hakkında yarın gidip almadan bir fikir beyan edemem fakat kapak tasarımı efsanevi olmuş. Emre’yi tebrik ederim.
Abi sayfa 40 taki yeni başlayanlar için sanal gerçeklik ! makalesindeki { bit.ly/1Mqh9dx } adres yazınca bulunamadı diyo
Adresin sonundaki küçük x harfi yerine büyük X harfini deneyebilir misin 🙂 ? bit.ly/1Mqh9dX
gidip alıcam ..
Abi bu 65 TL değerindeki promo kodu paketin içindemi yoksa kasalardan felanmı istenecek ?
icinden dergiyle birlikte verilecek
Dergiyi alıp, baştan sona tek nefeste okuduğuma göre artık yorum yapabilirim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bütün Level ekibinin eline sağlık. Eskiden level, tıpkı Tuna’nın belirttiği gibi “Tekdüze” idi. Artık pek bir heyecan ve o canlılığı göremiyordunuz Level’da. Fakat yeni Level, yeni tasarımından tut canlılık ve sayfa değerlendirmesine kadar inanılmaz derecede mükemmel olmuş. Böylede devam etmesi temennim. Tüm Level ekibini tebrik eder, ve başarılarının devamını dilerim.
Dipnot: Editörden kısmının başlığı “Yepyeni bir Level” yerine “Level Up” olsa güzel olurdu.
Level Banner’ını gamesultanda göremedim nerede acaba?
http://www.gamesultan.com/Kampanya/1149/LEVEL_GAME_SULTAN_KODUNU_NASIL_KULLANIRIM
aaa fırat abii 🙂
fıyatı ne kadar ankamall de varmı ?
7.90 TL. 🙂
Ankamall dahil her yerde bulabilirsiniz.
Fırat abi seni chatte de olsa tekrar görmek çok güzel
Dergiye gelince gerçekten çok güzel olmuş dergi ben inceleme sayfalarında pek bir değişiklik sezemedim ama kapak efsane