div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HumbleBundle’dan müthiş 2K teklifi!

- Advertisement -

Her hafta müthiş tekliflerle karşımıza çıkmasına alışmışken son zamanlarda eski popülerliğini kaybeden HumbleBundle’ın dönüşü muhteşem oldu.

2K Games’in oyunlarından oluşan yeni teklifte en fazla dikkat çeken şey elbette 15 dolara Battleborn’u ve diğer tüm oyunları edinebiliyor olmanız.

Öncelikle 1$ ödeyerek The Darkness II, Spec Ops: The Line ve Duke Nukem Forever’ı edinebiliyorsunuz ki herhangi birine sahip olsanız bile kaçırmamanızı öneriyoruz.

İkinci teklifte ise ortalama bağış rakamının üstüne çıkmanız (Şu esnada 8.37$) halinde size ek olarak NBA 2K16, Sid Meier’s Civilization V, Mafia II: Digital Deluxe Edition, Battleborn Start Skin Pack ve daha sonradan açıklanacak yeni oyunlar bulunmakta.

Nihayetinde 15$ öderseniz size ilave olarak buraya düşmesi sürpriz kabul edilebilecek olan Battleborn, yine bu oyunda kullanabileceğiniz 230 Platinum para, XCOM 2’yi HumbleStore’dan alırsanız %40 indirim ve Borderlands: The Pre-Sequel sunuluyor.

HumbleBundle’da nadiren bulunabilecek mükemmellikte bir teklif, 13 gün de süresi var, kaçırmayın diyoruz.

5345

Haberler

5 YORUMLAR

  1. İninal kartla bir türlü işlem yapamadım buradan. Bilginiz var mı acaba? Yardım bölümünden araştırdım ama bulamadım. Geri dönerseniz sevinirim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler