div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İki kişilik karakter Cho’Gall için yeni video yayınlandı!

- Advertisement -

Heroes of the Storm’un en sevdiğim yanı ne mi? Tabii ki artık bir türlü yeni fikirler üretmekte başarısız olunan MOBA piyasasında bize orijinal oynanışı ile alternatif bir MOBA oyunu sunması. Bir kere Blizzard karakterleriyle oynamak başlı başına bir artı iken sürekli olarak farklılığı amaçlayan ve monotonluktan uzak durmaya çalışan oyun yapısı Heroes of the Storm’u sevmemin en büyük sebebi.

Blizzard oyuna gelen yeni karakter Cho’Gall ile oyun yapısını nasıl bir anda monotonluktan kurtaracağını tüm oyun dünyasına gösterdi. Öncelikle Cho’gall’ı tanıyalım. Kendileri Warcraft evreninde yaşayan bir dev. yoksa iki dev mi desem. Aslında Cho’Gall her birinin kendi bilinci olan iki kafaya sahip olan bir dev. Blizzard’ın sürpriz olan açıklamasına gelince; Cho’Gall madem aslında iki kişiden oluşan bir dev, o halde buyurun size iki, kişilik bir karakter olunca heyecanlanmamak elde değil. Yani anlayacağınız Cho’Gall’ı iki oyuncu aynı anda idare edebilecek. Peki bu nasıl olacak? “Abi sen ilerlet ben ateş edeyim, ehehe…” şeklinde değil tabii ki. Şey, aslında biraz buna benzer…

Cho’Gall hem yakın dövüşte hem de menzilli alan hasarlarında kullanılabilecek bir karakter. Oyunculardan biri Cho’Gall’ı hem kontrol edip hem yakın dövüş yeteneklerini kullanabilecekken ikinci oyuncu menzilli saldırılarını düşmana boca edecek. Yalnız sizinde takdir edeceğiniz üzere Cho’Gall’ı oynamak hiç de kolay olmayacak ve karakteri oynayan iki oyuncunun uyum içerisinde olması şart. İki kişilik bir karakter olduğu için yetenek bolluğu yaşayacak bir karakter ve doğru kullanıldığında düşmana cehennemi yaşatabilecek olsa da uyumsuz bir çift oyuncunun ellerinde Cho’Gall rakip takımın seviyesini artırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Blizard’ın Cho’Gall için yayınladığı videoy aşağıda izleyebilir ve karakterin yeteneklerini daha yakından inceleyebilirsiniz.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler