div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Otherland’de erken erişim sorunu

- Advertisement -

Otherland bir romandan uyarlanan bir bilim kurgu MMORPG olarak ilk duyurulduğu tarihte birçok kişinin dikkatini çekmişti. Ancak bir türlü tamamlanamayan, birkaç yayıncı değiştiren oyun için geçtiğimiz haftalarda sonunda Steam’de erken erişime açılacağı duyurulmuştu. Buna rağmen bir süre sonra bu erken erişim tarihi ertelenmiş ve 10 Eylül’e çekilmişti.

Oyun verildiği tarihte erken erişime açıldı açılmasına ancak yapımcı Drago Entertainment beklenmedik bir şekilde erken erişimin başlamasından daha iki saat bile geçmemişken oyunun sunucularını kapadı ver erken erişim sürecini tekrar ertelendiğini bildirmişti. Konu hakkında birkaç saat önce açıklama yapan yapımcılar oyunun tekrar açıldığını ancak bazı sorunların hala devam ettiğini açıkladı. Erken erişimi oynayabilmek için 19.99$’dan 49.99$’a kadar ücret ödeyen oyuncular için bir telafi hediyesi verilecek mi bilmiyoruz.

otherland-4

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler