div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Steel Division: Normandy 44 duyuruldu!

- Advertisement -

R.U.S.E ve özellikle de kendi hayran kitlesini yaratmış Wargame serileri ile tanıdığımız Eugen Systems, yine son derece derin ve detaylı bir oyunun duyurusunu yaptı.

Steel Division: Normandy 44, firmanın R.U.S.E zamanlarından beri kullandığı IRISZOOM grafik motorunun en son sürümüyle geliştiriliyor. Bu da şu demek, ünitelerin dibine kadar zoom yapabildiğiniz gibi, eğer isterseniz tüm haritaya tepeden de bakabileceksiniz.

Bir kötü haber, bu motor çok yakına zoom yaptığınızda ağzınızı sulandıracak grafiksel detaylar sunamıyor ve sistem gereksinimleri de beklenmedik ölçüde yüksek, özellike de harita kalabalıklaştığında.

Oyun bu defa bizi Soğuk Savaş döneminde alıp İkinci Dünya Savaşı yıllarına götürüyor ve gerçek hallerinden yaratılmış savaş meydanlarında 400’den fazla ünite ile strateji kuracak, düşmanlarımızın açığını arayacak ve bunları yaparken de açıkçası biraz acı çekeceğiz.

Oyundaki ünite sayısı Wargame: Red Dragon’un eklentilerini satın aldığınızda ulaşılan 1700 rakamının hayli gerisinde kalsa da “vanilla” bir oyun için harika bir rakam. Oyunda altı farklı ülkeyi kontrol edebileceğiz ve elbette çoklu oyuncu desteği de mevcut.

Eğer Paradox’un sitesinden bir hesap yaratıp oyuna kayıt yaptırırsanız gerçekte Pierre Clostermann tarafından uçurulmuş bir Spitfire Mk.IX FAFL da sizi forum avatarı ve simgesi ile bekliyor olacak.

- Advertisement -

Oyunun kısa süre içinde satışa sunulması bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler