div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Keep Talking and Nobody Explodes ne kadar zor olabilir ki?!?!?

- Advertisement -

Gözlerinize inanamayıp, tüylerinizi diken diken edebilecek kadar zor, gerilim dolu ve heyecanlı olabilir. Nasıl olabileceğini size göstermeden önce kısaca Steam’e 8 Ekim’de gelen bu yeni puzzle türü eşli oyundan bahsedelim. Sanırım ne olduğunu söyledik videomuza geçebiliriz. 🙂 Şaka şaka, ancak çoğumuz oyunu Steam sayfasında açıp, videosunu izleyip ya da açıklamasını okuyup ne olduğu konusunda az buz bir fikir edinmişizdir. Ancak bu açıklama kafasını GTA V ya da Assassin’s Creed: Syndicate’ten kaldırmayanlar için geliyor.

Oyun öncellikle ne multipplayer ne de single-player, oyun tamamen eşli bir oyun ve arkadaşınız olmadan oyunu oynamanız imkansız. Ha bu arada arkadaşınız oyunu satın almak zorunda değil, size sadece Bomba İmha Kılavuzu‘nu iyi kullanıp, bombayı imha edecek olan arkadaşınıza yardım etmek. Siz bombayı hiçbir şekilde görmüyorsunuz ve arkadaşınız bombayı imha edebilmek için 5 dakikalık süresi var, bomba üzerinde çözülmesi gereken 11 modül var ve arkadaşlarınız size bu modülleri nasıl çözeceğinizi söyleyecek ve sizde onları dinleyip uygulayacaksınız. Oyunu alın, 2-3 arkadaşla Skype’tan ya da TeamSpeak’ten sohbet açıp oynayın, bu kadar basit ve eğlenceli.

Şimdi gelelim bu oyunun ne kadar zor olabileceğine, aşağıya koyacağımız videoda oyuncular, oyunun en zor bölümüne yani Hardcore’a geliyorlar ve bombayı 5 dakika içinde imha etmeye çalışıyorlar. (Spoiler: Videoyu sonuna kadar izlemeye üşenenler için söyleyelim, bombanın patlamasına 00.71 saniye yani 71 salise kala çözüp, oyunu bitiriyorlar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler