div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Zombie Army Trilogy’ye Left 4 Dead karakterleri geliyor!

- Advertisement -

Geçtiğimiz aylarda bir piyasaya çıkan ve bizim için Ertuğrul’un incelediği Zombie Army Trilogy’ye Left 4 Dead oyunundan tanıdıklar geliyor.

Francis, Rochelle, Nick, Louis, Ellis, Zoey, Coach ve Bill… Left 4 Dead’in iki oyunundan tanıdığımız bu isimler artık Rebellion’ın Zombie Army Trilogy’sinde de aylak peşinde koşacaklar. “Arkadaşlar ile beraber oynayıp vakit geçirmek için tasarlanan bu iki oyunun çok fazla ortak noktası var ve böyle ikonik karakterleri oyuna ekleyebildiğimiz için de mutluyuz.” yorumunu yapan Rebellion’ın patronu Jason Kingsley, oyuna sahip olmayanlar için Steam’de bu haftasonu %66 indirim olacağını da açıkladı. Pazartesi günü saat 20.00’ye kadar Zombie Army Trilogy 65tl yerine 22tl’ye edinilebilecek.

Eğer senaryodan ziyade Painkiller veya Killing Floor benzeri hızlı bir oynanış arıyorsanız Zombie Army Trilogy tam size göre. Valve’in iki sene önce kadar niyetini açıkladığı Left 4 Dead 3 için ise yeni bir şey yok.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler