Bu ayın kapak konusunda elbette Kraliçe var! Lilith’li Diablo IV kapağına kocaman bir inceleme eşlik ediyor ve derginizde sizleri bekliyor.
Bunun yanında The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom incelemesi ve kocaman bir Zelda dosya konusu, Sons of the Forest ve The Outlast Trials ilk bakışları, PlayStation Showcase 2023’e detaylı bir bakış, Street Fighter 6, Dead Island 2, Star Wars: Jedi Survivor, Convergence, Minecraft Legends, Darkest Dungeon 2 incelemeleri de çok daha fazlası da içeriğe dahil!
Posterlerde ise sözümüzü tutuyoruz ve geçen aya yetişmeyen Resident Evil 4 posterinin yanında şahane bir Diablo IV posterini de sizlere hediye ediyoruz. Üstelik bu defa posterler kocaman, tam 90x60cm.
Satın almak için: https://dergiburda.com/product/detail/level
LEVEL Dergi İçeriği
#308
İLK BAKIŞ
Sons of the Forest
The Outlast Trials
Demonologist
XDefiant
Amnesia: The Bunker
Cardboard Town
DOSYA KONUSU
PlayStation Showcase 2023
Bir Zelda Efsanesi…
İNCELEME
Diablo IV
Dead Island 2
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Street Fighter 6
Star Wars Jedi: Survivor
The Last of Us: Part 1 (PC)
Convergence
Redfall
Mageseeker: A League of Legends Story
Minecraft Legends
Darkest Dungeon 2
Stranded: Alien Dawn
Barotrauma
Humanity
Tchia
Dredge
WWE 2K23
LEGO 2K Drive
Football Manager 2023
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp
Bum Simulator
Reflection: The Greed
AYRICA
Board Game Talk
Donanım İncelemeleri
Figürcünün Seyir Defteri
Hala Oynanır mı? -Call of Duty 2-
Kültür Sanat
Mobil İncelemeler
Otaku chan!
Oyun Atölyesi -Remastered-
PhD
Seyyah
POSTERLER
Resident Evil 4 Remake
Diablo IV
Hocam zelda tears of the kingdom posteri gelir mi
sonraki sayıda fromsoftware oyunlarından bir poster gelme şansı var mı?
anlatım güzel olmuş teşekkürler
Posterler de, Level logosu yok mu?
Poster boyutları 50×70 mi?
kapak dehşet görünüyor bu arada. 😈
Sonraki sayıda miles morales posteri gelir mi
İzmir de nerede bulabilirim
Ya yıl olmuş 2023 hala dergiden oyunlarını okuyup, haberleri takip eden kişi sayısı ne kadar istisnadır. Abi yalnızca poster için satan kişi sayısı daha fazladır, 1 tane poster 50 TL; o da 2 ayda bir çıkıyor.
Abi bırakın dergi kısmını takip etmek okumak isteyen yine internet sayfanızdan okur, yalnızca poster çıkarın her ay 2-3 tane sizin içinde dergiyi bırakıp postere yönelmek daha az maaliyetlidir diye düşünüyorum. Level dergisini okumak için mi yoksa poster için mi kişiler satın alıyor öğrnemekte basit, Twitter’dan ya da kendi sitenizden bir anket açın, çıkacak sonuca göre devam edin.
50 TL nin bu ülke şartlarından dolayı bu hale geldiğini biliyorum yıllardır alıyorum ben ürünlerinizi, fiyat yükseldi, poster azaldı, çıkış tarihi uzatıldı… Abi bir sürü oyun çıktı piyasaya ve daha da çıkacak dolu bir sene sizin posterler hep, 2 ay geriden geliyor (!)
Bu yazımı okursunuz okumazsınız bilemem, müşteriniz olarak bir eleştiri ve bir taleptir bu yazımda yazanlar.
Yoo ben takip ediyorum ve dergi için alıyorum poster için değil sen ister al ister alma kendi kararın sadece poster ararsanda birçok alternatif var dergi şirketine dergi basma diyorsun ne alaka anlamadım ben İnternete ulasimim zor oluyor ve hayatı dergilerden takip ediyorum senin görüşüne katılmıyorum hem pahalı olması bozduğu anlama gelmez pahalı olduğunu düşünüyors isen oy kullanırken düşüneceksin bence dergi güzel ilerliyor ve ben seviyorum saygılar.
68.sayfada Darkest Dungeon 2 yazılacağına Dead Island 2 yazılmış başlığa. 68.sayfada
68 sayfada basım hatası bulunmakta darkest dungeon 2 yazması gerekirken diablo 4 yazmakta belirteyim dedim herkeste mi böyle acaba ?
bir sonraki posterler jedi survivor ve zelda olsun lütfen
Selamlar. Bulabildiğimiz eski sayıları aldığımızda yanında yine poster veriliyor mu? Yoksa satıcı posteri göndermek zorunda değil mi? Yollanmıyorsa, dergilerinizi alıp posterleri ayrıca matbaadan bastıracağım.
Selamlar. Bulabildiğimiz eski sayıları aldığımızda da yanında poster veriliyor mu? Yoksa satıcı posteri göndermek zorunda değil mi? Gönderilmiyorsa, dergilerinizi alıp, posterleri ayrıca matbaadan bastıracağım:)
Eski posterler için eski sayılara nerden ulaşabilirim?
sayfa 68’de darkest dungeon 2 yerine dead island 2 yazılmış bir yazım hatası olmuş onu bilddirmek istedim.
kimse yazmamış ben yazim dergi her zamanki gibi çok güzel elinize sağlık 🙂
Dergi çok güzel olmuş hem içeriği hem posterleri muazzam
Fiziksel satış noktası var mı
Fiziksel satış noktası var mı?
migros ve D&R mağazalarında bulabilirsin dostum
Armored core 6 posteri lütfen
Abi bir sonraki sayıda rdr remasterd posteri verirmisiniz
Mortal Kombat 1 posteri.. lütfennnnnnnnnnnnn ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️