div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL #308 (Haziran-Temmuz) bayilerde!

- Advertisement -

Bu ayın kapak konusunda elbette Kraliçe var! Lilith’li Diablo IV kapağına kocaman bir inceleme eşlik ediyor ve derginizde sizleri bekliyor.

Bunun yanında The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom incelemesi ve kocaman bir Zelda dosya konusu, Sons of the Forest ve The Outlast Trials ilk bakışları, PlayStation Showcase 2023’e detaylı bir bakış, Street Fighter 6, Dead Island 2, Star Wars: Jedi Survivor, Convergence, Minecraft Legends, Darkest Dungeon 2 incelemeleri de çok daha fazlası da içeriğe dahil!

Posterlerde ise sözümüzü tutuyoruz ve geçen aya yetişmeyen Resident Evil 4 posterinin yanında şahane bir Diablo IV posterini de sizlere hediye ediyoruz. Üstelik bu defa posterler kocaman, tam 90x60cm.

Satın almak için: https://dergiburda.com/product/detail/level

LEVEL Dergi İçeriği

#308
İLK BAKIŞ
Sons of the Forest
The Outlast Trials
Demonologist
XDefiant
Amnesia: The Bunker
Cardboard Town

- Advertisement -

DOSYA KONUSU
PlayStation Showcase 2023
Bir Zelda Efsanesi…

İNCELEME
Diablo IV
Dead Island 2
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Street Fighter 6
Star Wars Jedi: Survivor
The Last of Us: Part 1 (PC)
Convergence
Redfall
Mageseeker: A League of Legends Story
Minecraft Legends
Darkest Dungeon 2
Stranded: Alien Dawn
Barotrauma
Humanity
Tchia
Dredge
WWE 2K23
LEGO 2K Drive
Football Manager 2023
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp
Bum Simulator
Reflection: The Greed

AYRICA
Board Game Talk
Donanım İncelemeleri
Figürcünün Seyir Defteri
Hala Oynanır mı? -Call of Duty 2-
Kültür Sanat
Mobil İncelemeler
Otaku chan!
Oyun Atölyesi -Remastered-
PhD
Seyyah


POSTERLER
Resident Evil 4 Remake
Diablo IV

Haberler

21 YORUMLAR

  1. Ya yıl olmuş 2023 hala dergiden oyunlarını okuyup, haberleri takip eden kişi sayısı ne kadar istisnadır. Abi yalnızca poster için satan kişi sayısı daha fazladır, 1 tane poster 50 TL; o da 2 ayda bir çıkıyor.
    Abi bırakın dergi kısmını takip etmek okumak isteyen yine internet sayfanızdan okur, yalnızca poster çıkarın her ay 2-3 tane sizin içinde dergiyi bırakıp postere yönelmek daha az maaliyetlidir diye düşünüyorum. Level dergisini okumak için mi yoksa poster için mi kişiler satın alıyor öğrnemekte basit, Twitter’dan ya da kendi sitenizden bir anket açın, çıkacak sonuca göre devam edin.
    50 TL nin bu ülke şartlarından dolayı bu hale geldiğini biliyorum yıllardır alıyorum ben ürünlerinizi, fiyat yükseldi, poster azaldı, çıkış tarihi uzatıldı… Abi bir sürü oyun çıktı piyasaya ve daha da çıkacak dolu bir sene sizin posterler hep, 2 ay geriden geliyor (!)
    Bu yazımı okursunuz okumazsınız bilemem, müşteriniz olarak bir eleştiri ve bir taleptir bu yazımda yazanlar.

  2. Selamlar. Bulabildiğimiz eski sayıları aldığımızda yanında yine poster veriliyor mu? Yoksa satıcı posteri göndermek zorunda değil mi? Yollanmıyorsa, dergilerinizi alıp posterleri ayrıca matbaadan bastıracağım.

  3. Selamlar. Bulabildiğimiz eski sayıları aldığımızda da yanında poster veriliyor mu? Yoksa satıcı posteri göndermek zorunda değil mi? Gönderilmiyorsa, dergilerinizi alıp, posterleri ayrıca matbaadan bastıracağım:)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler