div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Xbox One X ve Xbox One S üretimi durduruldu mu?

- Advertisement -

Microsoft, Xbox One üretiminin durdurulduğuna dair iddiaları doğruladı. Xbox One X ve Xbox One S All-Digital Edition üretimleri durduruldu ancak Xbox One S’in üretimi ve satışı hala devam ediyor.

Microsoft’un konsollarının üretimde olmadığı söylentileri geçtiğimiz hafta dijital medyada konuşulmaya başlanmıştı. Başta herhangi bir dayanağı olmadığı için önemli görülmeyen söylentiler, bazı perakendecilerin de durumu onaylamasıyla durum biraz daha ciddiyet kazandı. Amazon ve Target alışveriş sitelerinin Amerika stoklarında Xbox One modellerinin tükenmeye başlamasıyla da gözler açıklama için Microsoft’a döndü.

Sonrasında Xbox konsollarının iş planlama müdürü Dan Tavares Twitter’dan bir açıklama yaptı. Tavares  bu durumun yüksek kullanıcı talebine ve stok numaralarının değişmesine bağlı olduğunu söyledi.

Microsoft Xbox Series X hakkında 23 Temmuz’daki canlı yayınında daha detaylı bilgi verecek. Ancak bu yayın daha çok platforma çıkacak oyunlar üstünde duracak. O yüzden konsollar hakkında bir açıklama yapılıp yapılmayacağı da merakla bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler