div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Avengers’ın hiç çıkmamış FPS oyunu…

- Advertisement -

Bugünlerde çok fazla Marvel filmine ve içeriğine maruz kaldığımızı söyleyebiliriz. Oyunlara baktığımızda ise mobil oyunlar ve LEGO hariç pek fazla seçenek yok. Ancak 2011-2012 yılları arasında, indie firmaları ve sektör devleri arasında çok güzel bir denge sağlamayı başarmış olan THQ bünyesinde Marvel Avengers oyunları için yoğun çalışmalar olmuştu. Brisbane’deki Studio Australia’da gerçekleşen bu çalışmalarda oyunun PS3, Xbox 360 ve PC versiyonları için çıkması hedef alınmış, daha sonra buna Wii U da eklenmişti.

Bu proje FPS kamerasından oynanan bir aksiyon oyunu projesiydi ve Iron Man, Hulk, Thor, Captain America ve unutulmaz karakteristik özelliklerini içeren oyunda Black Widow ve Hawyeke gibi karakterleri de oyundaki başarımlarınıza göre kullanıma açabiliyordunuz. Oyunda tahmin edeceğiniz üzere dört ana karakterin savaşı yer alıyor. Yeri geldiğinde Hulk’ın meşhur yumruğu konuşuyor veya bir bakıyorsunuz, Captain America’nın bir ikon haline gelmiş korunma kalkanı devreye giriyor.

2012 Avengers filmini takiben çıkarılması planlanan oyunun senaryosunu, Marvel mizah yazarı Brian Michael Bendis üstlenmişti. Ancak THQ bu oldukça maliyetli olan projeden vazgeçti. Şimdilerde oyunun mekanikleri belki biraz demode kalıyor olabilir ancak aşağıdaki videodan da görebileceğiniz gibi hiç fena gözükmüyor.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler